Overlijdensbericht Baukje Sjonger

  • Drachtster Courant
  • Leeuwarder Courant
  • Friesch Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Boukje rêst sêft

AtsjeGeplaatst: 01-08-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

leave buorfrou wy ha dy kennen leart yn Nyega

werst do de dingen yn t libben oppaktest toen Wytze mei de Famkes âllinich kwam te stean en jimme nog moaie jierren hân ha mei gezin Houwink en dyn soan Bouke sa jong nog ek misse moest t is goêd sa rêst sêft 🌹🌈

Geplaatst: 01-08-2021

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw