Overlijdensbericht Baukje Gootjes-Houkamp

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Arie, Suzanna & René en kinderen, Evelien en Maikel, Frank en Gonneke gecondoleerd met het overlijden van Boukje. Ik ken Boukje van heel lang geleden toen zij bevriend was met mijn ouders, Henk en Annie Boer. Veel sterkte met het dragen van dit verlies.

Christiaan BoerGeplaatst: 23-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Arie, Suzanna, Evelien, Frank , Broers en Zussen van mijn nicht Baukje Houkamp. Gecondoleerd met het overlijden van Baukje. Haar vriendschap was onvoorwaardelijk, betrokken en oprecht .Met warme herinneringen is ze in mijn gedachten en vooral wat ze voor Pa en Ma heeft betekend tijdens hun leven . Iedereen wens ik veel sterkte toe met dragen van dit verlies voor nu en in de toekomst. Anita Houkamp

Anita Houkamp Geplaatst: 05-07-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Baukje Gootjes-Houkamp

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw