Overlijdensbericht Aukje Sijbrandi-Greijdanus

  • Sneeker Nieuwsblad
  • Franeker Courant
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Familie heel veel sterkte met het verlies , van Aukje , oud collega van mij bij het Friesland College ,

Kor de VriesGeplaatst: 25-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Hierbij wens ik de familie van Aukje heel veel sterkte met het verlies van Aukje. Zij was een collega van mij bij het Friesland College in de periode van ons "gouden" team. Aukje was een gedreven docente met hart voor haar cursisten. Het was een feest om met haar in dat team gewerkt te mogen hebben.

Siety Feijen WolthuizenGeplaatst: 27-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Aukje Sijbrandi-Greijdanus

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw