Overlijdensbericht Atze de Groot

  • Sneeker Nieuwsblad
  • Leeuwarder Courant
  • Bolswards Nieuwsblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Veel sterkte met het verlies van Atze.

N. Źee-SieperdaGeplaatst: 04-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Jeetje, wat een naar bericht. Ik hoorde van Agnes dat jullie man en vader is overleden. Ik herinner mij jullie als een hecht gezin. Agnes was vaak en graag bij jullie. Carla, de vakantie dat je met ons mee ging, was geweldig gezellig. Meinte, ik heb niet veel met je gedeeld, maar jij deelde het fietsen met je vader. Mevrouw De Groot, je hebt vele keren mijn moeder en Herold geknipt. Allemaal mooie herinneren. Ik hoop dat jullie het overlijden van jullie man en vader op termijn een plekje kunnen geven. De herinneringen koesteren jullie in jullie hart. Veel sterkte gewenst. Warme groet, Anika Morsink-van der Laan

Anika Morsink-van der LaanGeplaatst: 20-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Atze de Groot

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw