Overlijdensbericht Arentje Dekker-Rotman

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van een moeder en oma , ik mocht haar vier jaar geleden leren kennen als cliënt bij de thuiszorg waar ik werkzaam ben. Ik moest even wennen aan haar directheid, maar dat ging snel. Mevrouw genoot ervan om na de zorg samen een bakje koffie te drinken, mevrouw vertelde dan de laatste nieuwtjes uit Wilsum enz, maar ook over haar leven van vroeger en over haar trots (de kleinkinderen) ook mocht ze af en toe even mopperen. Soms, tijdens m’n avonddienst, samen meezingen met een zangdienst die mevrouw dan volgde, ze verhuisde een paar jaar geleden naar de amandelboom en ik beloofde met m’n collega haar eens op te zoeken, het kwam er niet van… De bijzondere herinneringen blijven voor altijd!

Marjan Geplaatst: 07-12-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Arentje Dekker-Rotman

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw