Overlijdensbericht Appie Wijnsma

  • Leeuwarder Courant
  • Friesch Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve buurman Appie, wij zullen je missen in de flat. Het is niet te bevatten, zo onverwacht en verdrietig. Wij wensen Pietje en familie veel sterkte toe. Wilma en alle flatbewoners

Wilma Geplaatst: 04-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik zal mijn geliefde broer echt missen en mijn oprechte condoleances gaan uit naar Pietje en familie. Ik bid dat God bij je zal zijn en je zal helpen sterk te zijn in deze moeilijke tijden. God zegene.

Joukje Veenstra (Wijnsma)Geplaatst: 03-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Onze oprechte condelences aan jou, Pietje, en aan de hele familie. Richard en Nicole. Our sincere condelences to you, Pietje, and to all the family. Richard and Nicole.

Richard VeenstraGeplaatst: 03-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

We komen Pietje, de kinderen en kleinkinderen van harte condoleren met het heengaan van Appie. Hij is nu 'te plak' maar de moeilijke tijd komt nu, helemaal voor mijn zus Pietje en natuurlijk ook voor de kinderen en kleinkinderen. Heel veel sterkte en kracht van boven toe gewenst voor jullie allen. Ik kom zelf ook Appie te missen achter hem gehad te hebben in mijn leven als mijn oudste, altijd opgeruimde zwager voor bijna 60 jaar. RIP (Rest In Peace) Appie Martin & Lies Strikwerda Duane & Sally Strikwerda Janna Bradley Kelowna, BC Canada

Lisa StrikwerdaGeplaatst: 07-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Appie Wijnsma

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw