Overlijdensbericht Anton van der Minnen

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Nel, kinderen en kleinkinderen Heel veel sterkte met het verlies van je man, vader, schoonvader en opa Lisette Nijenhuis.

Lisette Nijenhuis Geplaatst: 30-07-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Nel, kinderen en kleinkinderen. Ik hoop dat dierbare, mooie herinneringen jullie kracht geven het verlies en gemis van Anton te dragen. Heel veel sterkte. Christ Vergouwen.

Christ VergouwenGeplaatst: 31-07-2019

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Anton van der Minnen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw