Overlijdensbericht Annie Bokmans-Hordijk

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Rust zacht Annetje❤️ Jij en Ruud hebben mij gesteund en een zachte landing in Terneuzen gegeven in 1991... fijn net als ik Rotterdammers! Ik ben je helaas uit het oog verloren. Ik hoop dat je nog fijne jaren in Terneuzen hebt gehad. Ik wens je zus Corrie en familie veel sterkte met dit verlies.

Nancy KolGeplaatst: 05-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Annie Bokmans-Hordijk

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw