Overlijdensbericht Anneriet (Anna Maria) van den Bulck

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, Gecondoleerd met het verlies van Anneriet. Anneriet heeft bij ons gekraamd, na de geboorte van onze derde zoon. We hebben na al die jaren nog steeds warme herrineringen aan die tijd, al is het al ruim 30 jaar geleden. Het was een fijne en mooie tijd toen. Sterkte voor jullie allemaal!

Fam LensenGeplaatst: 09-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Hele fijne herinneringen aan zuster Anneriet. lieve en zorgzame vrouw die bij ons 38 jaar geleden heeft gekraamd..een onvergetelijke periode met haar..rust zacht Anneriet

De schepperGeplaatst: 12-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Anneriet (Anna Maria) van den Bulck

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw