Overlijdensbericht Ankie Hoekzema

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wat zijn wij geschrokken en verdrietig van dit bericht. We wensen kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit verlies.

Dineke KleinGeplaatst: 27-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

voor alle kinderen en kleinkinderen, héél véél kracht, en sterkte gewenst, met dit groot verlies en verdriet, van jullie moeder en oma ❤❤❤ R.I.P Ankie vroeger schoolvriendinnetje

TruusGeplaatst: 20-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ankie Hoekzema

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw