Overlijdensbericht Anja Fens

  • Dagblad van het Noorden
  • Emmen Nu

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Hierbij mijn oprechte deelneming met het verlies van uw lieve vrouw en moeder. Ik ben erg verdrietig dat Anja is overleden . Mijn moeder Henny Luichjenbroer heeft bij Anja gewerkt en nadien toen mijn moeder ziek werd stond Anja altijd voor ons klaar. Op 15 juni 2002 stierf mijn moeder op 56 jarige leeftijd en Anja was bij haar overlijden en zij ving mij volledig op. Nadien bleven wij contact houden. Ik ben haar heel dankbaar voor wat zij voor mij en mijn vader heeft gedaan en daarom ben ik zeer bedroefd . Lieve Anja Rust Zacht . Liefs, Harry Luichjenbroer

Harry luichjenbroerGeplaatst: 14-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Anja Fens

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw