Overlijdensbericht Andreas Adrianus Maria (Dries) van den Brandt jr .

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie van den Brandt, geschokt ben ik na het zien van deze advertentie n.a.v. het overlijden van jullie Dries. Ik wist niet dat hij ziek was. Ik wens jullie alle sterkte en kracht toe de komende tijd, dat de mooi herinneringen aan jullie Dries maar een pleister op de wond mag zijn. Gr Gerard Musters en familie.

Gerard MustersGeplaatst: 16-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Andreas Adrianus Maria (Dries) van den Brandt jr .

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw