Overlijdensbericht Allard (Aaldert Jan) Kikkert

  • Hoogeveensche Courant

Condoleanceberichten

Er zijn nog geen condoleanceberichten voor Allard (Aaldert Jan) Kikkert

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Allard kwam in het verleden vaak bij ons thuis. Kwam Allard binnen dan werd je blij van zijn lach en vriendelijkheid. Hij ging met ons mee op uitjes en vakantie en probeerde ons het Drents te leren, wat ons niet zo best lukte. Was er iets, dan riep je Allard erbij....oooo, dat los ik wel even op, riep hij dan. Hij hield van lekker eten....met een kerst aten we een hele zelfgemaakte appelcrumbletaart op. Er zijn veel herinneringen. Toen ik pas begon met tekenen, heb ik verschillende schetsen van hem gemaakt. Lieve familie en vrienden, er is ongeloof en verdriet...ook in mijn hart. Er was nog zoveel om voor te leven. Ik wens jullie veel liefde en troost met elkaar.
Geplaatst: 04-05-2021

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw