Overlijdensbericht Albert (Appie) Heijenk

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Nu paar weken geleden afscheid moeten nemen van mijn opa. Ik heb een gedicht geschreven voor de beste opa die er is. Het gedicht gaat zo: ~opa~ De wereld om mij heen is even helemaal leeg. Een golf van stilte en verdriet bevatten kan ik het nog niet. Een grote leegte, een wereld vol gemis. Daarom een klein gedicht voor de liefste opa die er is. De woorden die jij had blijven voor altijd in mijn hart. Afscheid nemen terwijl je sliep,ik heb nog veel verdriet. Rust zacht je blijft voor altijd in mijn hart❤️ Arun-tiger

Arun-tiger LeussinkGeplaatst: 18-03-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Albert (Appie) Heijenk

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw