Overlijdensbericht Adrie Collé

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Hierbij willen wij René Maassen en marlies ons medeleven betuigen met het verlies van Adrie.een groot gemis voor jullie allemaal.Veel Sterkte en Kracht toegewenst om dit grote verlies te dragen.

Marlies RamakersGeplaatst: 11-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, Ik wil u allen graag mijn medeleven betuigen bij het overlijden van uw man, vader, grootvader, broer en verdere familieleden. Ik heb Adrie vanaf mijn jeugd gekend , hij was iets ouder dan ik. Hij was een zeer aimabele man die door velen gemist zal worden. Ik wens u veel sterkte voor nu en vooral later met dit grote verlies

Elly JanssenGeplaatst: 12-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Adrie Collé

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw