Overlijdensbericht Adrianus (Jos) van Nus

  • Noordoostpolder

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wanneer je iemand missen moet niet voor even maar voorgoed dan valt dat heel erg zwaar ja dat is gewoon heel naar Nooit meer samen kunnen praten een leegte die is achtergelaten verdriet en een groot gemis voor zijn kinderen en achterkleinkinderen nu Jos er niet meer is wat blijft zijn de herinneringen dat worden waardevolle dingen om te bewaren veilig en apart op een speciaal plekje in je Jeu de Bouleshart r

Klaas HoekstraGeplaatst: 11-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Adrianus (Jos) van Nus

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw