Overlijdensbericht Adrianus (Ad) Lanser

  • AD Algemeen Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wat ontzettend verdrietig en onwerkelijk dat Ad er niet meer is. Ad kwam al bijna 20 jaar iedere 8 weken bij me in de praktijk, zelfs toen ik naar Zaltbommel verhuisde. Hij had altijd goede zin en ik genoot van zijn verhalen, eerst over zijn werk en later toen hij met pensioen ging over de vakanties, reizen, klussen, golfen maar vooral over de kleinkinderen en wat was hij trots op ze! Ad was een fijn mens om gekend te hebben, ik kan me niet voorstellen hem nooit meer te zullen zien en spreken. Lieve familie, heel veel sterkte met jullie enorme verlies.

Monique Geplaatst: 04-03-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, Pas vandaag hoorde ik van het overlijden van Ad. We troffen elkaar als gepensioneerde collega's klinisch chemici minstens een maal per jaar. Vroeger ook bij Janke Prins, als we daar hielpen met grote klussen. Meer recent correspondeerde we over oude boeken etc voor de historische commissie. Ad was was een vriendelijke en kundige collega, ik wens jullie veel sterkte bij het dragen van dit zware en wellicht totaal onverwachte verlies. vriendelijke groet Jos Wielders

Jos WieldersGeplaatst: 20-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Adrianus (Ad) Lanser

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw