Overlijdensbericht Adriana Cornelia Maria (Jaantje) Bartels - van Dijk

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Fam. Bartels, gecondoleerd en heel veel sterkte de komende dagen!! Ik zal het tegen ons moeder zeggen, maar ik denk niet dat dat nog tot haar doordringt. Ze hebben inderdaad veel contact gehad en veel meegemaakt. Ik zal mijn broers ook deze mededeling doorgeven. Nogmaals, heel veel sterkte!! Lia en Janus van Meel

Lia en Janus van MeelGeplaatst: 11-04-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Adriana Cornelia Maria (Jaantje) Bartels - van Dijk

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw