Overlijdensbericht Abraham Arie (Bram) Visser

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve kinderen van Bram en Bartje.Ook wij zijn verdrietig met het bericht dat jullie vader\opa is overleden.Bram was onze bevriende mede bewoner.Het fotootje is genomen tijdens een gezellig samen zijn bij ons thuis.En zo blijft Bram in onze gedachten.Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht om verder te gaan. Dag Bram........

Ed en Rita de PoorterGeplaatst: 09-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Ineke, Marleen en familie, gecondoleerd en sterkte met het verlies van Bram. Bram was mijn leraar Engels op de HBS, maar ook mijn overbuurman op Paauwenburg, Vlissingen.

Frank ViergeverGeplaatst: 11-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Abraham Arie (Bram) Visser

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw