Door: Team Mensenlinq in Nieuws

Komiek en acteur Bob Saget overleden.

De Amerikaanse acteur, komiek en presentator Bob Saget is overleden, meldt de politie in de Amerikaanse staat Florida. De familie heeft zijn overleden intussen bevestigd. Saget is 65 jaar geworden.

Saget was vooral bekend van zijn rol als Danny Tanner in de komedieserie Full house, die eind jaren tachtig en in de jaren negentig erg populair was. Ook presenteerde hij van 1989 tot 1997 de succesvolle televisieshow America’s funniest home videos.

Van 2005 tot 2014 zou Saget ook nog veelvuldig te horen, maar niet te zien zijn in de populaire Amerikaanse komedieserie How I Met Your Mother. Hij fungeerde in de serie als voice-over van hoofdpersoon Ted Mosby. In 2016 startte Netflix een spin-off van de serie Full house, met de titel Fuller house. Daarin kroop Saget opnieuw in de huid van Danny Tanner. Die show eindigde in 2020.

Hotelkamer

Beveiligers van het Ritz-Carlton hotel in Orlando, waar Saget verbleef, troffen hem zondag dood aan in zijn hotelkamer. In september 2021 was Saget gestart met een nieuwe tournee. Hij was van plan om tot en met mei door de Verenigde Staten te trekken met zijn stand-up comedyshow. Zaterdag gaf hij nog een optreden in Jacksonville in Florida. Enkele uren voor zijn dood schreef hij op Twitter hoe leuk hij het had gevonden om die show te spelen.

Hoe en waaraan hij is overleden is nog onduidelijk. Wel heeft de politie van Orange County in Florida via Twitter laten weten dat er geen sprake lijkt van een misdaad en dat er ook geen drugs in het spel zijn geweest. Saget was getrouwd en had drie kinderen.

’Gebroken’

De familie van de overleden komiek en acteur Bob Saget heeft via een statement gereageerd op zijn onverwachte dood. Dit meldt Entertainment Tonight.

„We zijn gebroken en bevestigen dat onze geliefde Bob vandaag is overleden. Hij was alles voor ons en we willen iedereen laten weten hoeveel hij van zijn fans hield, van zijn live optredens en van mensen samen brengen door middel van een lach. Hoewel we om privacy vragen in deze moeilijke tijden, nodigen we jullie ook uit om Bob samen met ons te herdenken en te herinneren en hoeveel liefde en vreugde hij de wereld gaf.”

Saget laat zijn vrouw Kelly Rizzo achter, met wie hij in 2018 trouwde, evenals zijn drie dochters Aubrey, Jennifer en Lara. Hij kreeg zijn dochters met zijn eerste vrouw Sherri Kramer.

Bron: De Telegraaf. Geplaatst 10-1-2022

Vond je dit een nuttig artikel? Deel het:herinerhen
HerinnerHen Blijvend in herinnering

We willen hen die we moeten missen blijven herinneren. Met een HerinnerHen houdt u het verhaal van uw overleden dierbare levend. Mensenlinq plaatst hun verhaal en foto in een dag- of weekblad en ook op de site van Mensenlinq.

Uitvaart Cake of champagne na de uitvaart?

Cake of champagne na de uitvaart?
Wat zijn de alternatieven en trends.

Uitvaart ‘Corona-uitvaarten’: laveren tussen emotie en realiteit

Corona, een woord dat ik alleen kende van een bekend biermerk, maar niet van een virus dat de hele wereld momenteel in zijn greep houdt. Een vreselijk virus dat letterlijk levens verwoest.

Rouw De 10 mooiste quotes over rouw

Gedichten, songteksten en anekdotes: vaak helpen teksten ons om rouw beter te begrijpen of er mee om te kunnen gaan. Sommige teksten kunnen je zo aanspreken, dat ze symbool komen te staan voor een bepaalde periode in je leven. Omdat teksten zoveel macht kunnen hebben, delen wij tien van de mooiste quotes over rouw.

Voorbereiden op later Ben jij al verzekerd voor een uitvaart?

Advertorial: Wanneer jij overlijdt, komt er heel wat op jouw nabestaanden af. Zo moeten zij invulling geven aan de uitvaart. Er dient een kist uitgekozen te worden en zij moeten kiezen voor begraven of cremeren. Vaak wordt de hulp van een uitvaartondernemer ingeschakeld. Hij helpt om alles rondom de uitvaart te regelen. Mede doordat er […]

Uitvaart ‘Door uitvaartfoto’s voelen mensen zich meer verbonden’

Herinneringen vervagen door de tijd. Foto’s houden deze scherp. Dat is volgens Gerda Wesselius uit Stiens één van de waarden van uitvaartfotografie. ,,Uitvaartfoto’s krijgen later voor nabestaanden ook meer betekenis. Je ziet ze en dan denk je: dit hebben we samen doorleefd, we zijn hierdoor met elkaar verbonden.”

In memoriam Jan Venhuizen, oud-manager van Cuby: de Brian Epstein van Assen

Van platenverkoper bij Lampe tot manager van Cuby & the Blizzards en docent elektrotechniek. Dat is in een notendop het leven van Jan Venhuizen uit Assen. Hij overleed vorige week donderdag op 80-jarige leeftijd en werd maandagochtend in zijn woonplaats in besloten kring gecremeerd.

Achter de deuren van de dood De kistenmaker

Er hangt een zweem van mysterie en onbekendheid rondom het werken in de uitvaartbranche. Alles rondom de dood is sowieso voor veel mensen een lastig onderwerp, laat staan als je er je beroep van hebt gemaakt. Wat beweegt iemand om het laatste afscheid van een persoon als werkterrein te hebben? Wat houdt het vak in? […]

Uitvaart Uitzondering groepsgrootte tijdens uitvaart naar aanleiding van persconferentie

De persconferentie die premier Mark Rutte en Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge maandag 28 september gaven werd een dag vervroegd. Het was nodig, stelden de bewindslieden. Het coronavirus is aan een duidelijke tweede opmars bezig in Nederland.  Een belangrijke maatregel die werd aangekondigd is het verkleinen van de maximale groepsgrootte binnen en buiten. Binnen mogen er nog […]

Voorbereiden op later Wat er na overlijden gebeurt met een koninklijke onderscheiding

Ongeveer vijfduizend mensen per jaar krijgen een koninklijke onderscheiding. Maar wat gebeurt er met de onderscheidingen wanneer de ontvanger komt te overlijden?