Ervaring herdenkingspagina uitvaartondernemer Gerda Kooi

Mensenlinq’s herdenkingspagina’s bieden een respectvol platform voor nabestaanden om dierbaren te herdenken, met persoonlijke aanpassingen en een condoleanceregister” – Gerda Kooi (Gerda Kooi Uitvaartbegeleiding) 

“Ik ben Gerda Kooi, eigenaar van Gerda Kooi Uitvaartbegeleiding, en ik deel graag mijn eerste ervaringen met het gebruik van de online herdenkingspagina’s aangeboden door Mensenlinq.nl.  

Vanaf het allereerste gebruik ben ik blij met het gemak en de eenvoud waarmee een herdenkingspagina kan worden opgezet. Ik moet echter wel zeggen dat het later nog aanpassen van bepaalde onderdelen op de pagina voor mij nog wel even zoeken is. Desondanks ben ik in het algemeen zeer tevreden over de waardevolle bijdrage die deze pagina’s leveren aan de uitvaartdiensten die ik organiseer. 

Wat mij echt aanspreekt, is de integratie van een condoleanceregister met praktische informatie over de uitvaart. Dit vergemakkelijkt niet alleen de communicatie met de nabestaanden, maar biedt ook een platform om herinneringen te delen en steun bij elkaar te zoeken in moeilijke tijden. Bovendien maakt de mogelijkheid om de pagina te personaliseren elke herdenkingspagina uniek en eigen, iets dat door de nabestaanden zeker wordt gewaardeerd. 

De positieve reacties van nabestaanden op het gebruik van de herdenkingspagina geven de meerwaarde ervan aan. Dit biedt een tastbare herinnering en een plaats voor troost en reflectie. Een waardevol geschenk in de moeilijke tijd die zij doormaken. 

Ik raad het gebruik van een herdenkingspagina van Mensenlinq dan ook ten zeerste aan voor collega’s in de uitvaartbranche en aan iedereen die op zoek is naar een respectvolle manier om een dierbare te herdenken. Het feit dat deze pagina’s makkelijk te vinden zijn en kosteloos worden aangeboden bij een rouwadvertentie, maakt dat het gemakkelijk toegankelijk is voor alle mensen in de sociale omgeving van de overledene. 

Mensenlinq heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn in het bieden van een online platform dat niet alleen helpt bij het delen van informatie, maar ook bij het bieden van comfort in tijden van verlies. Voor ons, als uitvaartbegeleiding, is het een waardevol hulpmiddel geworden in onze dienstverlening.” 

 

Interesse in nog meer praktijkervaring met de herdenkingspagina van Mensenlinq?  Lees dan hier hoe Romy van der Wiel Uitvaartzorg de herinneringspagina inzet.