Adressengids

Nabestaanden Ontzorgd

NALATENSCHAPSAFWIKKELING

Over ons

Nabestaanden Ontzorgd biedt een totaaloplossing voor het afhandelen van de gehele administratieve rompslomp na overlijden tegen minimale kosten.

Een dierbare overlijdt. Er komt heel veel op de achterblijvers af. En dat stopt niet na de uitvaart. Dan moeten er opeens allerlei zaken geregeld worden. Denk aan het opstellen van de boedelbeschrijving, het overzetten van rekeningen en het opzeggen van abonnementen en verzekeringen. Staan er nog foto’s en filmpjes in de cloud en moeten accounts van Facebook, PayPal of e-mail worden opgezegd? Maar ook de afhandeling van de erfenis. Misschien moet er vastgoed verkocht worden of zit er in het eigen bedrijf nog een oudedagsreserve. Voorkom familie ruzies over de nalatenschap.

Diensten

Nalatenschap / Nabestaandenzorg

Abonnementen & Lidmaatschappen & Administratie, Digitale Nalatenschap, Financieel Inzicht, Erfrecht

Contactgegevens

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten